Dinex

Dinex Gruppen er en førende global producent og distributør af innovative designede udstødnings og udledningskontrol produkter og løsninger til tung dieselolie og gasmotorindustrier. Virksomheden blev grundlagt i 1982 af Grethe og Jørgen Dinesen. I 2000 blev Torben Dinesen CEO og senere i 2011 hovedaktionær i hele Dinex Gruppen.

Dinex Gruppen har hovedsæde i Danmark og drives gennem 20 virksomheder, der tilsammen beskæftiger mere end 1.200 dedikerede ansatte over hele verden. Dinex Gruppen er tilstede i 16 forskellige lande med produktion og salgsfaciliteter i Danmark, Storbritannien, Tyskland, Letland, USA, Tyrkiet, Rusland og Kina. Derudover har Dinex Gruppen salgsvirksomheder placeret i Spanien, Italien, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Polen og Serbien.

Virksomheden har en stadigt voksende portefølje af mere end 15.000 varenumre og komplette systemer, der repræsenterer alt fra rør, lyddæmpere, klemmer, udstødningsartikler, afkoblingselementer, isolationer og avancerede efterbehandlingssystemer med egen teknologi til belægning og underlag til DOC, DPF, SCR, POC, og F-SCR.

Dinex-koncernen er den eneste verdensomspændende producent af udstødnings- og udledningsprodukter, der har sin egen kerne teknologi og produktionsplatforme for både emissionssubstrater, belægningsfaciliteter samt komplet systemintegration og produktion.

Læs mere på dinex.dk