Qubiqa


QUBIQA designer, producerer, monterer og installerer intelligente logistik løsninger, tilpasset hver enkelt kundes specifikke behov indenfor isolerings-, plade- og bioenergi sektoren.

Visionen er at hjælpe kunder i hele verden med at realisere deres potentiale på den bedst mulige måde. Ambitionen er derfor at være innovative og designe effektive løsninger af høj kvalitet for at være kundernes foretrukne partner, når det gælder interne logistik løsninger.

QUBIQA er førende indenfor fremstilling af produktions udstyr til håndtering, bearbejdning, pakning og palleteringsudstyr til loftpladeprodukter.

Virksomheden er endvidere ekspert i innovative og fremtidssikrede nøglefærdige løsninger til isoleringsindustrien, hvor de dækker hele processen, fra ovnudgang til palletering med state-of-the-art teknologi og maskiner bygget til at vare.

QUBIQA er desuden leverandør af innovative turn-key logistikløsninger til håndtering af presset biomasse til energi- og brændstofproduktion.

Hovedkontoret ligger i Danmark, med salg og rådgivning til hele verden fra kontorer i Danmark, USA og Rusland. Produktionen foregår i Danmark og Polen.

Læs mere på qubiqa.com