SGM Light

SGM blev grundlagt i 1975 og har mere end 40 års erfaring inden for underholdningsbelysning.

I 2009 blev SGM købt af den italienske RCF Group, som kort efter indsatte Peter Johansen til at lede det nye F&U-center i Danmark. Peter Johansen udnytter sin brede erfaring og iværksætterkapacitet inden for virksomheden. Sammen med et team af nøglemedarbejdere og en gruppe investorer, købte han SGM i 2012, hvorefter hovedkontoret blev etableret i Danmark.

Med fokus på innovation og eksperimentering med nye teknologier har SGM samlet et af de mest erfarne F&U-hold i verden. Selvom SGM er vokset til at være en stor global aktør, er virksomheden nu helt dansk.

Med Peter Johansens mission om at genvinde markedspositionen som førende inden for underholdningssegmentet og det arkitektoniske belysningsdesign, er SGM specialiseret i LED-løsninger. Sammen med et konstant voksende højt kvalificeret distributionsnetværk og brandede datterselskaber over hele verden, har SGM etableret en global tilstedeværelse, der viser en solid erfaring inden for belysningsudstyr samtidig med, at der præsenteres banebrydende løsninger.

Læs mere på sgmlight.com