VIKING Life-Saving Equipment

VIKING Life-Saving Equipment A/S er global markedsleder inden for maritime, offshore og brandsikkerhed, som leverer og servicerer sikkerheds- og brandslukningsudstyr til passagerskibe og lastskibe, offshoreanlæg, fiskerfartøjer, flåde-, helikoptertjenester, brandvæsener og fritidsbåde.

Virksomheden, der er privatejet blev grundlagt i 1960 med hovedkontor i Esbjerg, Danmark. Produkterne fremstilles i Danmark, Norge, Bulgarien og Thailand.

Verden er VIKINGS hjemmemarked – de tænker og handler ud fra et globalt perspektiv. Deres verdensomspændende tilstedeværelse sikrer nærhed til kunderne.

VIKINGs vision er, at kunderne skal anse VIKING som deres foretrukne partner for maritime og offshore sikkerhedsløsninger. Innovationer, i form af unikke sikkerhedsaftaler, er nøglen til at opfylde denne vision.
No-compromise service er en hjørnesten i VIKINGs tilbud, leveret af et netværk af lokale eksperter og 260 certificerede servicestationer spredt over hele kloden. Virksomhedens mange afdelinger arbejder sammen som et team via et omfattende internt netværk, der udnytter den nyeste informationsteknologi.

På trods af mange år i branchen vokser VIKING stadig og tilbyder flere nye produkter og tjenester end nogensinde. En ting, de aldrig går på kompromis med, er kvalitet. Alle virksomhedens produkter opfylder de strengeste standarder for design, test og dokumentation.

Læs mere på viking-life.com