Lantmännen Unibake

Lantmännen Unibake er en førende international bagerikoncern med ekspertise i frosne og friske bageriprodukter til foodservice og detail. Virksomheden søger at imødekomme morgendagens udfordringer på bageri-området og sætter nye standarder for brødets muligheder.

Med et bredt sortiment af brød, fastfood, wienerbrød og croissanter tilbyder Lantmännen Unibake produkter til ethvert måltid og enhver situation. Målet er at gøre brød til en rentabel forretning for virksomhedens kunder gennem kvalitetsprodukter og uovertrufne løsninger – altid på grundlag af en bæredygtig tankegang, de nyeste indsigter og velsmag.

Lantmännen Unibake har moderne bagerier i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Belgien, Tyskland, Rusland, Storbritannien, Ungarn og USA. Hovedkontoret er placeret i Danmark. Virksomheden beskæftiger ca. 6.000 medarbejdere i 21 lande.

Lantmännen Unibake ejes af svenske landmænd via Lantmännen-koncernen, der er ansvarlige for produktionen af fødevarer fra jord til bord. Således er forretningen fast forankret i en omtanke for naturen og respekt for ressourcer og råstoffer.

Sales & Operations Planning hos Lantmännen Unibake