Toms Gruppen

Toms Gruppen blev grundlagt i 1924 og har siden leveret søde oplevelser til danskerne. De laver selv alt fra bunden med lige dele stolte traditioner og fornyelse.

Toms har dybe rødder i den danske kultur som dem, der leverer danskernes favoritchokolade og –slik. De er blandt andet kendt for produktionen af Tomol halspastiller mod hoste og hæshed, Guld Barren, Yankie Baren, Fyldte Skildpadder, Anthon Berg, Pingvin Lakrids, BonBon bolcher, Ga-Jol, Galle & Jessen pålægschokolade og Spunk pastiller, A XOCO chokoladegastronomi, Nellies Dellies lakrids og vingumme, Toms Ekstra mørk chokolade samt Prinzesssin Ferodora og Hachez.

Toms slik og chokolade er ifølge virksomheden indbegrebet af danskhed og aftenhygge i stuerne. De opmunter til at huske hyggen og tager den specielle danske humor i hånden og leger med spændingsfeltet mellem hygge og uhygge.

Hos Toms mener man aldring hyggen går af mode og virksomheden har derfor tænkt sig at fortsætte med at være dem, der leverer danskernes favoritchokolade og -slik til hyggelige stunder.
Sales & Operations Planning hos Toms Gruppen

Videoer